Quin pollastre

informació obraSinopsi:

Qui no ha hagut de salvar un bon pollastre a la seva vida? En Guillem Estadella, tot i la seva curta edat, ja n’ha hagut de solucionar uns quants. Per això, està decidit a fer teràpia amb el seu públic, per parlar de totes aquelles situacions complicades que, de ben segur, més d’un ha viscut. Quin pollastre! és un monòleg que combina l’stand up amb la improvisació, un toc musical i un parell d’ous.

Guillem Estadella va començar el seu camí en el món de la comunicació als 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allà va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Als 18 anys va fer el seu primer monòleg i, al poc temps, va participar i va guanyar l’edició del concurs de monòlegs Lijar Sonrie, a Almeria.

El seu talent radiofònic ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, RAC1, Digital Hits FM, Onda Cero. i També va ser el reporter del Fricandó Matiner, el morning de RAC105, durant tres anys. Actualment protagonitza el podcast Estadella Michellin per a RAC1 i col·labora al programa Versió RAC1

Encara no hi ha crítiques publicades