Tap Factory

Dansa | Musical

informació obraCompanyia:
Tap Factory
Sinopsi:

Arriba a casa nostra un dels espectacles més reconeguts a nivell mundial!

Una producció increïble, enlluernadora, en la qual podràs gaudir d'alguns dels gèneres més destacats de la dansa, elevats al seu nivell més modern, en un entorn d'allò més urbà. A Tap Factory els peus tenen vida pròpia, i el ritme mai s'atura. Un nou concepte de la guardonada marca en el gènere de Stomp, Tap Dogs i Blue Man Group.

Aquest espectacle tremendament visual, i molt emocionant, compta amb els millors ballarins de claqué del món i músics internacionals, ja que es barregen l'art de la percussió, amb la dansa i l'acrobàcia . 

*Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per un tutor legal.

Crítica: Tap Factory

23/10/2014

DANSA-PERCUSIÓ-ACROBACIA DE GRAN NIVELL

per Ferran Baile

Un gran espectacle, portat a un ritme vibrant i aclaparador, amb números de dansa, acrobàcia i percussió extraordinaris i amanit amb constants tocs de comicitat. Porta el segell de la productora de Stomp i Tap Dogs.  Aquí combinen claqué, tap-dance, hip-hop, capoeira, acrobàcies i un trepidant acompanyament de percussió sobre bidons, una bateria i fent percussió amb tot allò que sona. Un espectacle d´altíssim nivell que és en gira per tot el món i que passarà aquests Nadals al Palais des Congrès de París.

El director i coreògraf, que també actua, és el francès Vincent Pausanias, creador del segell i la productora Tap Factory. No deixeu de mirar la pàgina web, www.tapfactory.com

Amb ell a escèna set ballarins-músics-acròbates : Doral Surbeck (vuit vegades campió mundial de tap dance en diverses categories), Gilles Guenat (dues vegades campió mundial de tap-dance), Jeremy Champagne (un virtuòs del claqué, que barreja en acrobàcies i comicitat), Charlie Plaçais (un acróbata extraordinari a la corda aérea), Konen Jean Kouassi (especilaiste en balls africans), Raul Hernández (percusionista cubà) y Andrea Catozzi (que combina tècniques de capoeira, amb ball urbà, aconseguint rellentitzar el moviment en plena acrobàcia). Tots ells sobre la trentena, amunt o avall, és a dir en plenes condicions físiques i amb la maduresa de l´experiència. A més i especialment dedicat pel gaudi del públic femení uns strip-tease de camisetes que mostren uns cossos treballadíssims amb uns pectorals i abdominals espectaculars, exhibits sense prepotència i amb molta més simpatia, sensualitat i solvència que els de Cristiano Ronaldo. No se´l perdin. Ideal per anar a veure amb els fills si tenen més de 12 anys (hi ha descomptes per estudiants).

Text :ferranbaile@gmail,com