Vuela pluma

informació obraAutoria:
Juan Manuel Quiñonero, Mark Down
Intèrprets:
Maria Socorro García, Maricruz Jaén
Composició musical:
Pedro Guirao
Companyia:
Blind Summit Theatre
Sinopsi:

"Vuela Pluma" ens explica la història d'un ocell que vivia "feliç" dins la seva gàbia, fins que un dia va tenir un somni... la gàbia es va obrir i la il·lusió va moure, per fi, les seves ales... L'ocell protagonista té la possibilitat de viure el seu somni i els espectadors, d'acompanyar-lo en el seu vol.

Crítica: Vuela pluma

06/05/2015

Amb les ales a les mans

per Núria Cañamares

Les ales són a les nostres mans. Literalment i metafòrica. Vuela Pluma relata la història d’un ocell que decideix lluitar pel seu somni: volar, encara que la resta d’ocells hi hagin renunciat, encara que la por, una gàbia o un espantaocells que no vol perdre allò que estima li ho impedeixin.

Els titelles són una delícia. Tenen cos, però els falten les extremitats. Les ales dels ocells són substituïdes per les mans, mentre que dos dits fan la funció de les potes de les divertides granotes, les cues dels salmons, o les potes i orelles d’un conill...

Un conte per a infants molt petits, avalat pels 26 anys de trajectòria dels murcians Periferia Teatro, que crida a la llibertat i conté diferents capes de lectura.