We are the robots!

informació obraDramatúrgia:
Juan Carlos Rubio
Direcció:
Juan Carlos Rubio
Sinopsi:

Taller de construcció de robots. Activitat en què els nens i les nenes podran dissenyar la seva pròpia disfressa de retrorobot en base a uns retallables de cartró i personalitzar-lo amb les pintures en esprai de Montana Colors, amb base aigua, aptes per a l'ús dels infants.

Una activitat lúdica i creativa que permetrà reclutar un exèrcit de petits robots que protegiran els espectadors de FiraTàrrega d'eventuals invasions extraterrestres!

Crítica: We are the robots!

11/09/2016

Taller entretingut d'impàs en una fira

per Jordi Bordes

Qui té canalla sap que és difícil que s'atreveixin a afrontar una marató d'actuacions amb les seves llargues esperes inclose.s  El treball de Montana Colors és un canvi d'activitat molt aconselllable per als que ja són capaços de pintar amb esprai. Aquests cascs (medievals o futuristes) suposen una bona estona de concentració per a un element que, més tard, es pot portar cap a casa (un altre dels alicients del taller que la canalla valora molt).Els de Montana també han dibuixat un drac sobre un film transparent a la plaça de les Nacions que transforma l'arbreda en un lúdic laberint de transparències.