Yes, We Spain is different

Teatre | Familiar

informació obraDirecció:
Jordi Casanovas
Intèrprets:
Carlos Latre
Sinopsi:

Angela Merkel ha requissat Espanya. El govern de Mariano Rajoy ha de recórrer novament a Obama
per intentar reflotar el país i aconseguir sortir de mans germàniques ... Tots els sectors del país es posaran mans a l'obra per aconseguir que la visita d'Obama sigui sonada.

Carlos Latre ha actualitzat per complet el guió de l'espectacle per incloure tota l'actualitat política, social, cultural i esportiva del moment, aconseguint que l'obra continuï sent la visió més surrealista i (potser) més realista del que passa en el panorama estatal. I, per aconseguir-ho, introdueix nous personatges i amplia el ventall musical i de situacions còmiques per aconseguir arribar als 110 personatges en escena. Personatges renovats, més rialles que mai i tota l'actualitat del moment en el xou més comentat a les xarxes socials.

Crítica: Yes, We Spain is different

26/05/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Jordi Bordes

 Carlos Latre es desplega amb un centenar de personatges i aconsegueix fer riure tothom amb dobles de polítics i també de la fauna mediàtica de més baixa estofa. Juga amb un argument molt prim que li permet lligar trames i repetir alguna rèplica sonada del dia (o de la setmana). És un bon treball de desgast, que es veu recompensat amb riures generosos. Retrata prou quina és la cultura del país, pocs cops, però, puja a grau d'humor intel·ligent.