28 i mig

Teatre | Nous formats

informació obra


Els treballs de La Perla, en la seva sorra de la Biblioteca de Catalunya, són una explosio d'imatges. L'univers de Fellini en aquest espai, pot ressonar com ja es va fer amb"tonio, el poeta" una peça feta amb actors/estudiants, una perla que va passar desapercebuda i que algun dia caldrà recuperar. Ara aquest 28 i mig arriba de la mà d'un cartell incontestable, còmplices de la mirada artesanal d'Oriol Broggi (Incendis...) un dels directors tòtems de les últimes temporades.

Direcció:
Oriol Broggi
Escenografia:
Oriol Broggi (espai)
Adaptació:
Jeroni Rubió (adaptació i treballs de text)
Intèrprets:
Tomeu Amer, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Pablo Derqui, Pol López, Clara Segura, Ernest Villegas, Montse Vellvehí
Il·luminació:
Pep Barcons
Vestuari:
Berta Riera
So:
Damien Bazin
Vídeo:
Francesc Isern (projeccions)
Ajudantia de direcció:
Montse Tixé
Producció:
La Perla 29
Estrena:
Estrena
Companyia:
La Perla
Sinopsi:

Un moment de recés a la Biblioteca. Un moment de parada de La Perla per engegar un nou projecte, una nova cosa, que ens farà somniar una mica.

Un espectacle de creació sobre tots aquells espectacles que hauríem volgut fer, veure, sentir... una proposta des d'on mirar junts el món del teatre, del cinema, de la fantasia, acompanyats per Fellini i la seva capacitat de fer-nos descobrir de nou la il·lusió i l'esperança d'un altre món possible.

Crítica: 28 i mig

21/06/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Toni Puntí

Un experiment de La Perla 29, la troupe que va fer "Incendis" o "Cyrano de Bergerac". Ara deixen els grans textos i proven una nova fórmula. Allò que se'n diu un espectacle de creació: començar des de zero i bastir un espectacle complet. Fellini i la pel.lícula "8 1/2" és només un punt de partida. Hi ha Fellini, sí, i també Itàlia. Però també hi ha Ovidi Montllor, Manel o Salvador Espriu. Un collage d'emocions. Un alè poètic i una idea: la ficció potser ens pot salvar del caos. És un espectacle que no va de res i que tracta de tot: l'amor, la mort, els records, l'art, la vida...jo, de vosaltres, ho provaria.

Us deixo un link de l'entrevista a Oriol Broggi, director de l'espectacle, al programa Ànima del 17 de juny de 2013: Entrevista a Oriol Broggi al programa Ànima