28 i mig

Teatre | Nous formats

informació obra


Els treballs de La Perla, en la seva sorra de la Biblioteca de Catalunya, són una explosio d'imatges. L'univers de Fellini en aquest espai, pot ressonar com ja es va fer amb"tonio, el poeta" una peça feta amb actors/estudiants, una perla que va passar desapercebuda i que algun dia caldrà recuperar. Ara aquest 28 i mig arriba de la mà d'un cartell incontestable, còmplices de la mirada artesanal d'Oriol Broggi (Incendis...) un dels directors tòtems de les últimes temporades.

Direcció:
Oriol Broggi
Escenografia:
Oriol Broggi (espai)
Adaptació:
Jeroni Rubió (adaptació i treballs de text)
Intèrprets:
Tomeu Amer, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Pablo Derqui, Pol López, Clara Segura, Ernest Villegas, Montse Vellvehí
Il·luminació:
Pep Barcons
Vestuari:
Berta Riera
So:
Damien Bazin
Vídeo:
Francesc Isern (projeccions)
Ajudant de direcció:
Montse Tixé
Producció:
La Perla 29
Estrena:
Estrena
Companyia:
La Perla
Sinopsi:

Un moment de recés a la Biblioteca. Un moment de parada de La Perla per engegar un nou projecte, una nova cosa, que ens farà somniar una mica.

Un espectacle de creació sobre tots aquells espectacles que hauríem volgut fer, veure, sentir... una proposta des d'on mirar junts el món del teatre, del cinema, de la fantasia, acompanyats per Fellini i la seva capacitat de fer-nos descobrir de nou la il·lusió i l'esperança d'un altre món possible.

Crítica: 28 i mig

25/06/2013

La bellesa de no dir res

per Jordi Bordes

El treball de La Perla aconsegueix moments preciosos, amb una utilització de l'espai immensament intel·ligent i suggeridora i alternant els elements més artesanals amb els audiovisuals. L'única pega de la peça és que no aporta gaire res més que una reflexió sobre la capacitat d'un artista a no dir res. Però el viatge, els textos, les interpretacions, l'ambient que genera és sublim.