7 propostes creatives per a tota la família

informació obraSinopsi:

7 propostes ludicoartístiques en un espai dedicat a l’entreteniment creatiu de tota la família. Una bona estona per jugar, riure i compartir que us estimularà les neurones.

Cia. Itinerània_ Instal·lació interactiva d’artefactes que desafien les habilitats del públic que vulgui posar-se a la pell d’un titella. Cal coordinació, precisió, equilibri... i ànima de titella.

Tombs Creatius_ 10 estructures de joc robotitzades construïdes amb fustes reciclades, una fira de curiositats dels viatges de Mr. Tonet. Cada joc amaga una criatura singular.

Circ Delícia_ Un tricicle que es transforma en escenari on dos músics carregats d’instruments peculiars fan malabars, coreografies, humor i circ al ritme de la música.

Els Mabsutins_ Troupe de pallassos disposats a explicar els secrets del Yes Effect. Bromes, números de circ, caigudes, bufetades i puntades de peu per lluitar contra tots els obstacles possibles.

Cia. Katakrak_ Instal·lació d’artilugis que plantegen reptes i una mirada creativa als objectes del nostre entorn. Art, joc i reciclatge es complementen amb els principis de l’electricitat i les energies renovables.

Cia. Ymedioteatro_ Un miniteatre sobre rodes on hi tenen cabuda els somnis més grans. Sorprenents esquetxos còmics basats en la manipulació d’objectes quotidians que prenen vida i ens expliquen les seves històries.

Ronan Tully_ Mr. Punch es veu sempre immers en estrambòtiques situacions que excedeixen els límits del sentit comú. Titelles de guant tradicionals irlandeses i música original en directe.

Encara no hi ha crítiques publicades