AKompasado

informació obraDirecció:
Jordi Cortés, Iván Góngora
Intèrprets:
Jordi Cortés, Iván Góngora
Sinopsi:

Dos homes madurs, performers, directors, pares i mestres, emocionals, viatjats i atrotinats, cremats, cansats i apassionats es troben sobre l'escenari en aquest espectacle en el qual els dos intèrprets busquen trobar una intimitat per compartir el passat i viure el moment. I ho fan sempre jugant amb els seus cossos, que han anat acumulant cicatrius i plaers, al fil de la navalla i perdent el nord, en equilibris precaris i sentint-se emmanillats. La veu de Paula Domínguez, que fusiona flamenc, soul i improvisació, i la música d'Izaskun Barbarie els portarà per diferents espais sonors flamencs i contemporanis.

Jordi Cortés (Barcelona, 1964) i Iván Góngora (Alacant, 1978) van començar a moure el seu cos a una edat molt primerenca i van començar a formar-se com a ballarins.

Jordi, després de Solitud balla amb artistes i companyies de Barcelona com DV8 Physical Theater o David Zambrano. Més tard es va unir a Alta Realitat i La Caldera, que el van portar a crear el col·lectiu de dansa i diversitat Liant la Troca.

Iván va sobreviure a l'estereotip del flamenc i va aconseguir la seva pròpia personalitat de moviment fusionant flamenc, dansa teatre i performance. Va créixer artísticament amb María Pagés i Joaquín Cortés i va evolucionar en tablaos i altres companyies. Amb recorregut internacional, ha treballat amb Increpación Danza i Mercedes Boronat, alhora que no ha deixat de crear a través del seu projecte Iván Góngora Movement.

Encara no hi ha crítiques publicades