Alegrías, las justas

informació obraAutoria:
Yolanda García Serrano, Denny Horror, Carlos Molinero, Jaime Pujol, José Ignacio Tofe, Ignacio del Moral, Félix Saboroso, Paco Tomás , Antonio Zancada
Direcció:
Quino Falero
Intèrprets:
Maika Jurado , Roser Pujol
Sinopsi:

Alguns autors de la dramatúrgia contemporània espanyola de major prestigi i prsència es troben per cantar i advertir que "d'alegries, les imprescindibles". Un trencaclosques d'humor en boca de personatges que viuen situacions extremes portant a l'espectador a un divertit absurd, tot fent recapacitar, per exemple, sobre el sentit de la vida.

Crítica: Alegrías, las justas

07/10/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Francesc Massip


Roser Pujol és una actriu d’una comicitat irresistible i contagiosa, d’una llarga trajectòria en què ha excel·lit com a pallassa esclatant de frescor i riuades de riures. Ara retorna a Barcelona, juntament amb Maika Jurado, amb una petita joia que s’exhibeix al Versus per pocs dies (no badin!). Alegrias las justes és un pom d’esquetxos còmics que radiografien la realitat amb una causticitat d’allò més afinada tant en la tria de l’objectiu (des de personatges quotidians en situacions ben reconeixibles, com personatges famosos tipus certa alcaldessa integrista o certa monarquia estúpida), com en les armes verbals amb que disparen. Una successió imparable de dianes condueixen l’espectador a un veritable orgasme d’hilaritat. Molt saludable!