Angèle. Marcel et ses Drôles de Femmes

Circ | Familiar

informació obraSinopsi:

Al principi hi ha una nena, una dona… un nen?

ANGÈLE

La veu del nen ens xiuxiueja a l’orella, ens prepara una sorpresa. La dona ve del públic, amb tot l’equipament necessari sota el braç… Aleshores…

SORPRESA?

S’acosta amb una mena de vestit k-way, cames nues, tota vestida de blau. El k-way és per si de cas. La pluja sempre arriba quan no t’ho esperes. És el seu pare qui li va dir això. Aleshores somriu, perquè passi el que passi, el sol està dins de cadascú de nosaltres. És la seva mare qui li va dir això. Ella agafa el hula-hoop.

El hula-hoop, és rodó, suau, roda, gira, colpeja, l’inspira. S’arrossega amb habilitat i elegància. Ella pren tots els moviments, cada esclat, l’agafa i el revifa; tot pot ser útil. I el sol, fins i tot ben amagat, apareix amb facilitat si li deixem espai per entrar. La veu ens acompanya, la del nen, la de la dona o la vella.

La sorpresa travessa tots els estats. La sorpresa que planeja. La que li van fer a ella. La que li va caure damunt. La que ella espera i no arriba mai. La que té davant i s’oblida de tot…

Amb frenesí i generositat intenta cantar retorçant-se amb el micròfon i el hula-hoop alhora. Aquí el cant és una crida a l’altra formiga i un mateix per continuar vivint.

Encara no hi ha crítiques publicades