Antes que todo lo sepan

informació obraSinopsi:

ANTES DE QUE TODOS LO SEPAN és una peça coreogràfica i el resultat d’una investigació sobre la creació escènica sense veure-hi. “Com se’ns veu?”

ANTES DE QUE TODOS LO SEPAN és una peça coreogràfica i el resultat d'una recerca sobre la creació escènica sense veure-hi; intencionalment directora i intèrprets es van negar a sucumbir al judici de valor que ofereix la vista. La vista embogeix i els altres sentits es disfressen d'ella. Ballarins que toquen, senten i llegeixen per veure. Conviden l'espectador a imaginar amb altres maneres de moure els cossos, moure l'espai, la llum i el so. Creen una coreografia allà on l'artifici els permet pensar que les coses sempre poden tenir més d'una cara, altres sentits; que la realitat pot no tenir res a veure amb el que crèiem. “Com se’ns veu?”

Paula Serrano es va iniciar professionalment en la Jove Companyia Gerard Collins de València i ha treballat sota la direcció de coreògrafes com: Asun Noales, Gustavo Ramirez, Olatz de Andrés, Maura Morales, Irene García i Elvi Balboa. Actualment estudia coreografia a l’Institut del Teatre, mentre ho compagina amb la seva activitat com a ballarina professional i coreògrafa. Li interessa analitzar la dansa des d'un prisma crític i nodrir-se de la sinergia d'altres arts.

La Sala Hiroshima ofereix un col·loqui postfunció, Meet the artist amb Paula Serrano, el 21 de març.

Encara no hi ha crítiques publicades