Block

informació obraAutoria:
Kevin Finnan MBE, Ali Williams, William Shakespeare
Direcció:
Kevin Finnan MBE
Producció:
Ali Williams
Intèrprets:
Andrew Davies, Lee Tinnion, Joel Pradas, Onyemachi Ejimofor, Rosie Macari, Giorgia Setaro, Laksmi Arco Valnei
Companyia:
Parking Shakespeare
Sinopsi:

Què passa quan topen la dansa i el circ? Convergeixen, entren en contacte i es barregen. Aquestes dues reconegudes companyies britàniques posen en comú els seus estils en una potent fusió de dansa i circ que impulsa els límits de les dues formes d'art. Vint blocs de grans dimensions s’alcen, es desconstrueixen i reneixen en una infinita varietat de formes amb les quals els intèrprets interactuen, es mouen i actuen. Un espectacle dinàmic i emocionant sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes. Una història sorprenent que captura la intensitat de la vida de cada dia.

Crítica: Block

08/09/2018

Frenètica torre de Babel

per Alba Cuenca Sánchez

Impactant peça de circ coreografiat i estètica urbana. Els set intèrprets (cinc nois i dues noies) de les cies. Nofit State Circus i Motionhouse utilitzen 20 blocs de grans dimensions per construir i deconstruir estructures entre les que realitzen salts vertiginosos i piruetes impossibles. L’energia aclaparadora I el ritme trepidant de la peça atrapen a l’espectador des del primer moment i mantenen l’atenció i l’emoció constants.

L’expressivitat també juga a favor els intèrprets doncs, tot i no tenir text, els crits de cada acròbata –s’escolten amagades sota la música plena de tensió de Sophy Smith i Tim Dickinson paraules en anglès, francès, italià, i fins i tot català i castellà- permeten distingir amistats i baralles que, tot i no explicar cap historia concreta, donen força a aquesta frenètica torre de babel dirigida per Kevin Finnan.

Un treball magnètic i sorprenent de dues companyies que, tot i tenir una amplia trajectòria i reconeixement internacional, porten a escena intèrprets joves i plens de vitalitat,  amb la força i les ganes de moure torres i escalar ben amunt.