Block

informació obraAutoria:
Kevin Finnan MBE, Ali Williams, William Shakespeare
Direcció:
Kevin Finnan MBE
Producció:
Ali Williams
Intèrprets:
Andrew Davies, Lee Tinnion, Joel Pradas, Onyemachi Ejimofor, Rosie Macari, Giorgia Setaro, Laksmi Arco Valnei
Companyia:
Parking Shakespeare
Sinopsi:

Què passa quan topen la dansa i el circ? Convergeixen, entren en contacte i es barregen. Aquestes dues reconegudes companyies britàniques posen en comú els seus estils en una potent fusió de dansa i circ que impulsa els límits de les dues formes d'art. Vint blocs de grans dimensions s’alcen, es desconstrueixen i reneixen en una infinita varietat de formes amb les quals els intèrprets interactuen, es mouen i actuen. Un espectacle dinàmic i emocionant sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes. Una història sorprenent que captura la intensitat de la vida de cada dia.

Crítica: Block

15/09/2018

Un joc de moviment i coreografia de molta alçada

per Jordi Bordes

Un espectacle que quadra perfectament amb l’espai de la Plaça de les Nacions a Tàrrega: L'energia de l’equilibri amb una música i una estètica urbana. Un joc molt àgil amb uns blocs que serveixen per guanyar alçada a les acrobàcies. Al costat d’un llit elàstic que permet salts i rebots molt atractius. I un moviment constant, una coreografia que no s'atura,que va lligant petites relacions entre els personatges.-

Atenció. tot i l'aparatositat de l'espectacle, si es vol veure bé, cal vigilar seure amb bona visibilitat. Perquè, d'altra maner,a costa seguir l'evolució del muntatge,auqnj l'acció no passa sobre dels blocs, que són com una mena de joc de construccions infantils de grans dimensions (eviten aportar-hi coloraines per fer més urbà i donar una estètica més). El joc és constant. I la connexió amb el públic, molt buscada.