Botes

informació obraAutoria:
Vaivén Circo
Sinopsi:

Imagineu-vos un món ple de bótes de vi. N’hi havia tantes que calia començar a crear i a imaginar-se tot un munt de possibilitats que, un cop buidades del seu contingut, ens poden oferir.

En aquest taller per als més petits trobareu un univers màgic de balancins i estructures impossibles que farà replantejar-nos si estem del dret o del revés; això sí, dins un món en equilibri.

Crítica: Botes

10/05/2015

Joc interactiu amb flaire de circ i textura artesanal

per Jordi Bordes

L'any passat, la Fira Trapezi va donar un espai per a la canalla més petita. Es tractava d'una instal·lació en un jardí, molt calmat, de diumenge al matí i croissant a la taula d'esmorzar. Ara, el Circ de les Mussaranyes ha donat un tomb més i convida als nadons i també, als germans grans (de fins a 10 anys ben bé) a jugar. Tot s'amaga dins d'unes botes de fusta. I, principalment, es convida a la iinteractivitat, a provar el joc i, a l'equilibri. La proposta d'aquest any s'adiu millor al cartell del festival estratègic de circ de Catalunya. Presentat just després de l'actuació de “Petits prínceps” és un duet molt coherent perquè respira la mateixa sensibilitat i per a un públic similar.