Bouncing

informació obraDirecció:
Fernando Pose, Marçal Calvet
Intèrprets:
Fernando Pose
Vestuari:
Isabel Cremona
Producció:
Malabarte Company
Companyia:
Cia. Malabarte
Autoria:
Marçal Calvet
Sinopsi:

Espectacle de malabars amb pilotes de rebot, on l’artista Fernando Pose desenvolupa i desplega els seus 15 anys d’experiència com a malabar amb meticulositat i alta precisió.

Bouncing ofereix un desplegament d’alt nivell tècnic, fent malabars fins amb nou pilotes a escena. Amb humor, joc i carisma, a més d’una posada en escena sorprenent, atraparà l’audiència de principi a fi.

Crítica: Bouncing

14/05/2016

Sense construir una intenció, el ridícul és a tocar

per Jordi Bordes

El circ dels números del més difícil encara no poden soportar un espectacle de carrer. Perquè fer una rutina de rebot de boles acaba cansant per repetitiva. Per això, és indispensable crear una mínima dramatúrgia, o com a míniim una intenció que el riure fàcil i ssensee cos, que permeti combinar amb el virtuosisme. Però el problema és limitar-ho a exercicis de distracció. Perque acaba traient interès fins i tot a la dificultat circense. Sebas a Alone  (com ja havia fet en el seu anterior espectacle) demostra que es poot fer un muntatge amè, en el que la tècnica circense és el rebot de boles, i amb una lleu història i personatge que trufa la comèdia. Fer-se el graciós ssense establir uns mínims, unes idees que confeccionen el personatge és perillós, perquè es pot caure en certa manera en el ridícul.