Cal·ligrames en moviment

Dansa | Nous formats

informació obra


Pugeu a l’autobús de La Caldera i podreu recórrer durant un dia sencer diferents espais de creació de Barcelona, i a cadascun participareu en activitats. Una passejada per la ciutat diferent i plena de sorpreses.

Sinopsi:

Durant els seus divuit anys de vida, La Caldera ha establert lligams amb diferents centres de creació de la ciutat, formant una xarxa que ara esteu convidats a conèixer. Ho fareu durant un recorregut en autobús amb la companyia d’unes narradores rapsodes que us explicaran i llegiran llegendes, anècdotes, i contes d’autor i populars. Un cal·ligrama literari que és diferent cada vegada i que s’inspira en els espais que visitarem. Els recorreguts acabaran als jardins de Laribal, on cada dissabte s’ha programat una actuació final diferent. Durant el recorregut podreu assistir a espectacles, tallers i performances diverses:

La Caldera: Taller familiar Picaplat i Intervencions dels “calderers”.

tragantDansa: Presentació de tragantDansa i mostra participativa lanDance.

Area, Espai de Dansa i Creació: Una instal·lació per conèixer les intimitats del món dels ballarins.

Antic Teatre: Dinar amb espectacle a la terrassa del centre.

Espai Erre: Voleu fer una migdiada? Doncs aquí us proposen una de virtual i interactiva. 

C/ Sepúlveda, 85: Nou espai de creació multidisciplinària on podreu veure una breu presentació dels seus integrants i la peça de moviment Big Bouncers.

Narradors i rapsodes: La lectura i narració literària va a càrrec de l’equip de Tantàgora.

La Palomera: Visitareu un espai de dansa, música i pintura on podreu veure una actuació i visitar una exposició de pintura.

Jardins de Laribal: Dissabte 6 de juliol: You are so beautiful; Dissabte 13 de juliol: L_ENTES; Dissabte 20 de juliol: Projecte BCN_MTL.

Vegeu tota la informació a les webs del Festivals Grec i de La Caldera.

Encara no hi ha crítiques publicades