Colorful games

informació obraDirecció:
Stéphane Lévy
Sinopsi:

Una companyia lituana s'ha entestat a difondre la dansa contemporània entre els nens i els joves amb uns espectacles màgics, divertits i plens de color, amb una ambientació que recorda el món del circ. El moviment és el llenguatge que utilitza la ballarina protagonista per convidar els més petits a descobrir el món que els envolta. Tot, sota la forma d'un joc que, com tots els jocs, és en el fons una eina d'aprenentatge.

Crítica: Colorful games

25/09/2016

Senzill, càlid, original

per Jordi Bordes

A la gespa del Parc de la Trinitat, amb una música que acompanya suaument, la canalla més menuda (també la que gateja) pot intervenir en un espectacle petit i tendre. Una gimcana, en realitat de joc d'interacció amb una actriu amb aire de clown, un somriure d'orella a odella i la vista molt atenta a rescatar cada reacció dels actors espontanis. En relaitat, es limita a anar canviant els elements de joc. Poden ser uns aros (que esdevenen portes màqgiques a una casa sense sostre o nassos depallasso que prenen la forma de boles de malabars.

Espectacle de peus descalços i de poder fruir amb el joc dels més menuts, el públic menys contaminat de res. no necessiten vídeos ni animacio cridanera; n'hi  ha prou en una moqueta en la que compartir elements. Un espectacle de menjador de casa en una sobretaula de cosinada.