Corcs. Cia. MuTa

informació obraSinopsi:

“Vaig néixer de la desolació del desert, del silenci que amaga la vida interna que no veiem. Com una libèl·lula vaig voletejar capa la tempesta. Vaig caçar al caçador. El vaig enxampar en mig del seu propi procés de transformació. I encara es pregunta si soc real o una ficció.”

CORCS és una distopia. Un viatge oníric. Una realitat delirant. Un somni, més transcendental, que la realitat més desperta. Reflexiona sobre les dualitats de l’ésser i del seu entorn. I sobre la capacitat de transformació individual i global.

En una distopia, que es balanceja entre el mite i la realitat, un personatge intenta sobreviure a les adversitats de la vida i a ell mateix, aferrant-se als records que té de les societats precedents, organitzades i consumistes. A poc a poc, anirà descobrint que l’única manera de sobreviure, és adaptar-se al medi. Transformar-se. Conèixer l’enginyós i el grotesc del seu propi ésser. I acceptar.

Una trobada entre mons que cohabiten paral·lelament.

Diverses dimensions representades en una mateixa escena. Per parlar del poder, de la vulnerabilitat, dels rols establerts, del gran que pot ser el petit i l’insignificant que pot ser el gran.

Encara no hi ha crítiques publicades