Dit dit

Dansa | Familiar

informació obraSinopsi:

Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí conviden els nens i les nenes a un espectacle i un taller per explorar i descobrir formes de relació directa amb el món i els altres a través de la pell i el tacte.

Per mitjà de les paraules, la dansa i l’espai, aquesta proposta de Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí vol oferir un entorn segur en el qual nens i nenes d’entre 6 i 11 anys puguin compartir un temps i un espai d’exploració tàctil. dit dit neix de les recerques que aquests creadors han desenvolupat durant els quatre últims anys al voltant del tacte i la pell. A partir d’un espectacle i del taller que el segueix, es desplegaran petites accions adaptades a tothom per practicar i descobrir formes de relació directa amb el món i amb els altres a través de la pell.

Ballarí, coreògraf, pedagog, investigador i escriptor, Aimar Pérez Galí entén la dansa com una eina de transformació crítica. És el director artístic d’Espacio Práctico i és professor del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. Jaime Conde-Salazar és crític de dansa i el 2015 va publicar el llibre La danza del futuro (Graner / Mercat de les Flors). Com a dramaturg ha acompanyat processos de creació de nombrosos artistes. Ambdós han creat CondeGalí B. L., a través de la qual duen a terme diversos projectes de recerca i creació artística.

Espectacle programat pel Mercat de les Flors.

Encara no hi ha crítiques publicades