Drag kids

Nous formats | Familiar

informació obraSinopsi:

Drag Kids! és un taller intergeneracional de transvestisme dirigit a famílies amb criatures de sis a dotze anys. 

En un camerino gegant, amb burres i més burres plenes de robes i teles de tots colors, tres Drag Queens ens acompanyaran en el preguntar-nos quin cos ens agradaria construir per a nosaltres mateixes. Grans i petites, totes tindrem l’oportunitat d’obrir mires i d’imaginar-nos més enllà del que la societat ens va dir que érem a la casella de sortida. 

Per aquest nou cos ens inventarem un nou nom, li dibuixarem una cara i li escollirem la roba. Mares, pares i infants s’ajudaran a pintar-se i a construir-se a imatge i semblança d’aquesta versió altra de si mateixes. No es tracta de plantejar-nos grans preguntes, sinó de jugar i introduir el tema de la flexibilitat del gènere des de la plasticitat i el transvestisme. I si al final del dia, tornant a casa, apareixen les grans preguntes, amb una mica de sort adultes i adults haurem après alguna eina nova per poder-les abordar des d’una mirada diferent.   

Donant espai a les famílies per trobar-se enmig d’aquest laberint de colors, pestanyes postisses i purpurina, l’equip dirigit per la Sara Manubens (Symphony of the Seas) vetllarà perquè tot passi en un ambient de calidesa, seguretat i cura compartida. I compte, perquè mica en mica i sense adonar-nos-en, el camerino potser acabarà convertint-se en passarel·la, i qui sap, qui sap… potser les Drags Queens ens demanaran que els hi donem un cop de mà, que sembla que els n’hi falta una per completar l’espectacle! O dues, o tres… 

Encara no hi ha crítiques publicades