El brindis/ laboratori de creació

informació obraDirecció:
Judith Pujol
Sinopsi:

Per primera vegada el FITT ofereix la possibilitat d’apuntar- se a un laboratori; a un procés d’aprenentatge sobre les eines bàsiques d’una creació escènica. Judith Pujol, creadora escènica de La Secuita (Tarragona), conduirà el curs durant deu dies.

La paraula brindar significa oferir alguna cosa a algú i/o beure a la salut o en honor d’algú o alguna cosa. Compartir la beguda local per brindar, és una acció que observo des de fa temps. Imagino un laboratori a partir de l’acció de brindar amb vi i cava, tal com fem des de fa segles, al tarragonès. Farem un recorregut per les múltiples possibilitats que es desprenen d’aquesta acció (agraïment, evocació, desig, nostàlgia, homenatge, auguri, celebració).

Proposo una trobada, un espai d’intercanvi creatiu, basat en aquest gest col·lectiu, per aproximar-nos a l’exploració i creació escènica contemporània. Hi haurà dos dies d’exploració que ens acompanyarem de dos especialistes: un/a enòleg/a i un/a especialista del món clàssic i els banquets. Així com, visitarem una bodega per observar el procés de la verema i els primer passos d’extracció.

El 31 d’agost oferirem alguna cosa, als qui ens vulguin acompanyar. Obrirem el laboratori per compartir el algún material, alguna troballa artística recent i prematura, per brindar -ja veurem perquè, per qui o com-, amb el públic del Festival FITT.


Inscripcions del 12 de juliol al 12 d’agost

Si vols inscriure't clica aquí

Encara no hi ha crítiques publicades