El fill que vull tindre

informació obraAutoria:
Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons
Companyia:
Diga'ls-hi inquiets, La Licuadora
Sinopsi:

El fill que vull tindre és el recull escènic del diàleg intergeneracional sorgit durant les sessions d'un taller de creació escènica al voltant del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar. Conflictes, pors, desitjos...

Una dramatúrgia teixida amb el fil del temps, no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia. Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets.

Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa comunicar-nos.

Crítica: El fill que vull tindre

14/09/2016

Taller d'emocions

per Manuel Pérez i Muñoz

No hi ha personatges ni narració, la companyia El Pont Flotant practica un teatre amb un gran esperit lúdic que treballa directament amb sentiments, tracten temes universals des de la més estricta de les intimitats. A 'El fill que vull tindre' es cabussen en l'educació des del punt de vista de la responsabilitat col·lectiva. Un taller generacional tendre, que regira la part més bàsica de la nostra memòria emocional (...)