El viatge

informació obraDirecció:
Paco Paricio, Sergio Sisquers, Rafael Álvarez "El Brujo"
Intèrprets:
Toni Tomàs
Composició musical:
Josep Baldomà BALDO
Vídeo:
Carles Alberdi, Alfred Sesma
Autoria:
Sinopsi:

Una barraca de fira que convida a l'espectador solitari a realitzar "un viatge sideral", un viatge que el farà arribar al límit, que el portarà a la veritable frontera, potser... a l'única frontera, la que separa la vida de la mort. Bon viatge! Gaudiu-lo!

Crítica: El viatge

05/05/2015

Una experiència vital

per Núria Cañamares

Són només 3 minuts, però l’experiència us acompanyarà tota la vida. Poca cosa es pot explicar d’aquesta proposta. De fet, només entrar se signa el compromís de no revelar-ne el secret per mantenir l’efecte sorpresa a tots els qui vindran darrera...

Una vagoneta divertidament acolorida i plena d’enginys convida l’espectador a estirar-se al damunt d’una fusta que s’endinsa a l’interior. A dins hi passen coses, coses que us remouen i us fan sentir, coses que primer us xoquen i després us dibuixen un somriure... Coses importants en què no tenim temps a pensar durant el nostre trepidant dia a dia.

Senzill, però efectiu. Tombs Creatius ens brinda l’oportunitat de destinar 3 escorredissos minuts de la nostra vida a viure un viatge impactant amb missatge final. No perdeu l’ocasió de fer-lo!

Trivial