Els amics de les arts - Els dies més dolços

informació obraSinopsi:

Una de les bandes més populars del pop català ajorna els concerts de presentació del seu darrer disc, però posa bona cara al mal temps i aprofita l’ocasió per tornar a un format més íntim i oferir un concert en acústic.

La inèdita proposta d’Els Amics de les Arts va de la part bona de les coses: la nova realitat ens brinda l’oportunitat de veure la banda tal com mai l’hem vist. Davant la impossibilitat d’activar el llançament del seu nou disc i a causa de la cancel·lació o l’ajornament de pràcticament tots els concerts de la seva nova gira de presentació, Els Amics de les Arts tornen al format acústic i de proximitat. Aquesta oportunitat totalment circumstancial dona al públic la possibilitat de viure un espectacle únic que ens recordarà els inicis de la banda i on es revisitaran les seves cançons més estimades.

El repertori d’aquest concert sonarà tal com el van presentar Els Amics de les Arts pel seu canal de YouTube durant el confinament. Amb el nom d’Els dies més dolços, la banda va oferir música des de casa seva i directament a les cases del seu públic; ara, Els dies més dolços arriba en un directe excepcional sense pantalles pel mig, però adaptant-se als nous temps que ens ha tocat viure.

L'espectacle s'emetrà en directe a través de la televisió i de la web de betevé el dia 29 a les 22h. A més, estarà disponible a la carta.

Encara no hi ha crítiques publicades