Escargots

informació obraAutoria:
Pere Hosta, Giachino Rossini
Direcció Musical:
Giacomo Sagripanti
Sinopsi:

Els pallassos Toti Toronell i Pere Hosta han apropat els seus dos universos particulars per crear-ne un de sol. El motiu és recrear el dia a dia absurd i humorístic de dos individus-cargol, que ens mostraran la lentitud del pallasso en observar el món enfront el ritme vertiginós de la societat en què vivim. Un espectacle lent, però segur.

Crítica: Escargots

23/10/2017

Keep caaalm

per Núria Cañamares

Toti Toronell i Pere Hosta són aquí dos pallassos de poques paraules. Com a molt, d’algun so. S’expressen a través del gest, estudiadíssim, i d’un humor absurd que descol·loca. I sense deixar d’anar cadascun pel seu compte amb les seves libèl·lules, pàjarus, despistades, portes i postals, han engegat el projecte comú Slow Olou que promet llargues (i leeentes!) estones de diversió. Seves i dels qui contemplin estupefactes tot el que arriben a fer sense pocs ni gens motius. Perquè és precisament des del no res d’on parteixen, fregant el desconcert, estirant el surrealisme, recreant-se en un univers paral·lel on tot va a un altre ritme i pren un altre sentit. El seu.

Vam poder veure ‘Escargots’ a la Fira Mediterrània de Manresa encara en procés de creació. És a dir, vam ser uns autèntics conillets d’índies d’aquest parell d’homes-cargol que, després d’aixoplugar-nos, ens van convidar a enciams i cols “gluten free” per acabar fent la conga al ritme d’una coneguda cançó... Tota una festa.

Teatre de carrer en site specific, esquetxos muts i clown del blanc, puríssim, apte per a tots els públics i necessari per riure’ns del nostre estressat i gairebé sempre racional dia a dia.