Exhibit B.A.L. (break a leg)

informació obraAutoria:
Valentina K. , Anna Mestre i Ventura L. Kalász
Producció:
Panda Project
Companyia:
Readymade Productions
Sinopsi:
“El teatre està mort" o són els espectadors que s'extingeixen? Com que cada vegada és més difícil trobar públic, Panda Project ha dissenyat una exposició per retre-li homenatge i crear un retrat amb les seves memòries i vivències.

L’exposició Break a Leg és una col·lecció d’estàtues, símbols i peces que han acompanyat els espectadors durant la seva vida: una dent d’escurçó, el cap d’un ós de peluix, un feix d’entrades de teatre, un gorro de piscina, uns taps per a les orelles, unes sandàlies de dansa, mocadors que han eixugat commocions, els pantalons que sempre fas servir per anar al teatre, el caramelet per a la tos, el vell telèfon mòbil que no se silenciava...

Aquest any al Festival TNT els espectadors podreu acostar-vos al hall del teatre Alegria per descobrir els records que altres espectadors hi han deixat abans i, també, aprofitar per deixar el vostre objecte particular.
Porta un tros de la teva vida, un objecte que et representi. Perquè ets un espectador i tu també formes part del teatre!

Encara no hi ha crítiques publicades