Heroes, prélude

informació obraDirecció:
Julio Manrique
Autoria:
Donald Margulies
Sinopsi:

El ballarí i coreògraf tunisià Radhouane El Meddeb, s'ha fet conèixer amb la Compagnie de soi, que va fundar el 2006. Es va formar a Tunis i després es va instal·lar a França, on va fer d'actor i director d'escena abans de tornar a la dansa i crear una quinzena d'espectacles, tant al país veí com a l'estranger.

És l'autor de coreografies com la que veureu a la Ciutadella, primera part del seu espectacle Heroes. Una producció de la Compagnie de soi i Centquatre-Paris (del qual és artista associat des del 2011), un dels centres de producció artística més prestigiosos de París que estableix així una relació d'especial complicitat amb Barcelona.

Crítica: Heroes, prélude

01/10/2016

Un tast de dansa frenètica

per Manuel Pérez i Muñoz

Una de les propostes més esperades del MAC (Mercè Arts de Carrer) de la Ciutadella va exercir de de cirera d'un pastís de festa i arts de carrer. Parlem l'esperada la coreografia del creador tunisià establert a París Radhouane El Meddeb, que va presentar un fragment de 20 minuts del seu espectacle 'Heroes'. Nou ballarins posen en escena un món divers i frenètic, amb uns personatges obligats a compartir l'espai reduït d'una plataforma mentre integren les divergències i les singularitats. La proposta condensa moments d'una bellesa acolorida amb la netedat de l'execució d'un grup de ballarins d'alta volada. Un tast que ens va fer anhelar l'espectacle sencer, que esperem veure aviat a qualsevol de les grans places de la dansa de la nostra ciutat.