Hop! Cia. Trakatap

informació obraEstrena:
Estrena al SAT el 28 de març
Companyia:
Trakatap
Autoria:
Idea original de Néstor Busquets
Coreografia:
Roser Font, Ruben Pérez 'Fruty', Mònica Pérez
Composició musical:
Néstor Busquets, Txus Eguilaz
Intèrprets:
Néstor Busquets, Txus Eguilaz, Roser Font, Ruben Pérez 'Fruty', Mònica Pérez
So:
Pau Bosch
Sinopsi:

Trakatap presenta el seu nou espectacle Hop!

Cinc treballadors comencen el seu dia de feina en una deixalleria. És aleshores quan la rutina es converteix en un joc amb elements tan diferents com l'aigua, la sorra, el plàstic, el metall… i els seus propis cossos. A mesura que avança la jornada, les relacions entre els personatges trobaran situacions íntimes, còmiques i plenes d'energia sota un únic vocabulari universal: el ritme.

Percussió i claqué per a totes les edats a partir dels 12 anys.

Una proposta explosiva i molt divertida.

Crítica: Hop! Cia. Trakatap

26/04/2014

Marxa contagiosa

per Núria Cañamares

Impossible restar immune a la marxa dels Trakatap. A ‘Hop!!!’ fan una exhibició de percussió corporal, verbal i sonora calçada amb claqué que, instintivament, dispara caps, mans i peus entre el públic. Per això resulten ideals els instants de distensió en què conviden els espectadors a respondre’ls amb ritmes.

L’espectacle parteix d’una rutinària jornada de feina en una deixalleria i es transforma en un no parar de coordinades cadències de sons, coreografies, disputats duels... L’oferta, àmplia i plena d’humor, pren forma en tot tipus de situacions (rentant plats, a la dutxa), materials (aigua, metall, plàstic), superfícies (aigua, sorra, teles) i amb sabates o a peus nus. Aquest és un art exportable i saben com explotar-lo.

L’energia dels intèrprets no decau, ho donen tot a l’escenari, i la qualitat i varietat del repertori és un fet. Malgrat això, l’espectacle podria millorar escurçant alguna intervenció o, fins i tot, eliminant-la. Més, a vegades és massa.

Indispensable pels apassionats del claqué i la percussió, per descomptat.