IBStage Star Gales 2021

informació obraDirecció:
Leo Sorribes, Elias Garcia
Sinopsi:

Les IBSTAGE STARS GALES tornen al Liceu amb dues gales inoblidables i emocionants, on l'espectador tindrà l'oportunitat de gaudir d'un espectacle únic, amb ballarins de les més prestigioses companyies del món.

Primeres estrelles de la dansa procedents de grans companyies com el Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, el Royal Ballet de Londres, l'Òpera de Dresda, l'Stuttgart Ballet, Opera de Berlin i EgriBianco Dansa de Turin, ens visiten un cop més, gràcies a un equip promotor liderat per Leo Sorribes i que treballa perquè els millors ballarins del moment pugin a l'escenari del Gran Teatre de Liceu.

A més en aquesta edició, la dansa contemporània estarà ben representada per alguns dels coreògrafs més reconeguts com David Dwason , coreògraf resident del Dutch National Ballet, Marco Goecke, coreògraf resident del Netherlands Dance Theater i Raphael Bianco de EgriBianco Dansa, entre altres.

Una cita obligada que ningú es pot perdre, perquè l’Espectacle, l'Entusiasme i les Emocions més intenses estan garantides.

Crítica: IBStage Star Gales 2021

02/09/2021

Osipova brilla en una galàxia de primeres figures

per Valèria Gaillard

Osipova. Aquestes quatre síl·labes d’inequívoca sonoritat russa són sinònim de la millor dansa, el ganxo del cartell de la Gala de l’IBStage, que per sort ha tornat aquest estiu al Gran Teatre del Liceu. La primera ballarina del Royal Ballet va ser rebuda en la funció de dimecres amb un calorós aplaudiment al sortir a l’escenari –tal com es mereix una estrella de la seva categoria–, i va oferir en la seva tornada a Barcelona després d’una eternitat (2012, amb l’American Ballet) una de les seves millors cartes: el pas de deux d’El CorsarioContinua llegint l'article...