La llamada

informació obraVestuari:
Ana López Cobos
So:
Alberto Martín
Il·luminació:
David Mínguez
Intèrprets:
Mar Abascal/ Alicia Orozco, Roko/ Erika Bleda, Richard Collins Moore/ Raoul Vázquez/ Ruth Lorenzo/ Paco Arrojo, Angy Fernández/ Lucía Gil, Nerea Rodríguez/ Andrea Guasch
Coreografia:
Ana del Rey
Sinopsi:

Agost 2013. Segovia.

Campament cristià La Brújula.

Bernarda, una monja acabada d´arribar, vol salvar el campament amb la seva cançò Viviremos firmes en la fe. Milagros, una novícia amb dubtes, recorda el molt que li agradava Presuntos Implicados. I Maria i Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però desde que Déu s´apareix cada nit a Maria, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

La Llamada és un musical sobre la fe, amb una banda de rock en directe i cançons originals. És una comèdia sobre el pas de l´adolescència a la maduresa, sobre l´amistat, el despertar, l´electro-latino, el dret a canviar, i com seguir el teu camí sent tu mateix. La Llamada és, sobre tot, un cant al primer amor.

Riu-te amb la millor companyia amb La Llamada. Un musical divertit que reflexiona sobre l'amistat, el primer amor i altres moltes qüestions que t'encantaran.

Crítica: La llamada

26/09/2019

'La llamada', de l''off' al cel

per Manuel Pérez i Muñoz

Passa de tant en tant. Salta una espurna gens innocent ni casual i neix un fenomen que dura ja sis anys. ‘La llamada’ es va estrenar en plena crisi al vestíbul del Teatro Lara de Madrid. Al cap de pocs mesos, el nascut com a musical ‘underground’ saltava a l’escenari principal i la resta ja és coneguda: ple continu, premis i versió cinematogràfica mentre, en paral·lel, assistim a l’ascens mediàtic dels seus creadors, Javier Calvo i Javier Ambrossi, els Javis. No hi ha una explicació senzilla per a aquest èxit, més aviat al contrari.

LLEGEIX LA CRÍTICA SENCERA AL MITJÀ