La naturalesa i el seu tremolor

informació obra


Una peça molt vital, pensada per a curiosis no necessàriament experts en les noves dramatúrgies. És una proposta que va de pell a pell, honestament. Que no cal treure-li gaires més lectures que les que imagina cadascú. Respira la mateixa intenció que l'espectacle preciós de "L_entes" del Festival NEO 2012 (que en aquell cas proposaven al capvespre Iris Heitzinger i Natalia Jiménez).

Companyia:
Societat Doctor Alonso, Moare Danza
Direcció:
Tomàs Aragay, Idoia Zabaleta
Coreografia:
Sofia Asencio, Idoia Zabaleta
Escenografia:
Chus Domínguez (espai visual)
So:
Nilo Gallego
Intèrprets:
Repartiment en curs
Producció:
Grec 2013 Festival de Barcelona, Societat Doctor Alonso, Moare Danza
Estrena:
Estrena al Festival Grec 2013
Autoria:
Tomàs Aragay, Sofia Asencio, Chus Domínguez i Idoia Zabaleta
Sinopsi:

La naturalesa i el seu tremolor és un mecanisme d'intervenció site specific, una passejada-visita pausada a la realitat que a partir de les eines del teatre, el cos, el pensament i el cinema vol revelar una altra realitat, despertant en l'espectador possibilitats de percepció que li facin mirar, desxifrar i comprendre d'una altra manera, convidant-lo a endinsar-se en la seva fantasmagoria.

La naturalesa i el seu tremolor consisteix en un passeig a peu a determinar en cada ciutat on els espectadors perceben la realitat a través de la seva observació i del que senten a través d'uns cascos que porten. Durant tot el recorregut es realitzen diferents parades en espais predeterminats, tant exteriors com interiors.

Societat Doctor Alonso pretén qüestionar i reflexionar sobre les veladures a través de les quals es reprodueix i multiplica la visibilitat i la representació i com es consumeixen la informació i l'experiència avui en dia. Són veladures opaques, espesses, que neguen la possibilitat d'imaginar la vida darrere.

Encara no hi ha crítiques publicades