La rebelión de las aburridas

informació obraSinopsi:

Raquel Klein i Raquel Gualtero, juntament amb ZA!, construeixen una performance que, a través de la sobreproducció i sobreexplotació del material coreogràfic i sonor, reflexiona sobre el temps i la corporalitat.

Com una forma de reflexió, Raquel & Raquel juntament amb ZA! crearan una performance en què el material coreogràfic i sonor es construirà a partir de la sobreproducció i la sobreexplotació. Una producció constant de cossos “capitalistes”: incansables i sacrificats. “Carn” llançada als ulls d'un espectador famolenc. I així, potser, plantejar-nos que ha arribat l'hora de recuperar el nostre temps i la nostra corporalitat perduda.

Raquel Klein i Raquel Gualtero es van conèixer sent creadores independents, treballant sota la direcció de Lipi Hernández. Allà van sentir la necessitat d'acostar els seus imaginaris sent ull extern dels seus propis treballs com a coreògrafes. En La rebelión de las aburridas volen unir els seus universos més íntims per confrontar aspectes crítics i fràgils de la creació a través del cos. Des del convenciment, insisteixen, que, tal vegada, ha arribat el moment de redescobrir la nostra corporalitat, sovint la gran oblidada en la modernitat tardana i en les noves dramatúrgies.

Encara no hi ha crítiques publicades