L’ADN de l’ànima

informació obra


Mudit Grau presenta una nova peça en la que fusiona el flamenc amb les danses urbanes. En la seva trajectòria, és el mes coherent, una manera de fusionar el rigor i esperit del flamenc amb la contemporaneïtat del hip-hop.

Coreografia:
Mudit Grau
Direcció:
Mudit Grau, Ramón Giménez
Autoria:
Ramón Giménez (Idea original)
Intèrprets:
Frank da Costa, Arias Fernández, Kiko López, Carolina Morgado, Anna Rodríguez, Montse Selma, Guille Vidal-Ribas, Elena Martín
Músics:
Lenacay (música en directe), Ramón Giménez, Dj Panko, El Rubio, Alan Sousa, Charlie Cuevas, Paula Domínguez
Il·luminació:
David Pujol
Vestuari:
Ophelia Maude
Vídeo:
Francesco Tavolaro
Producció:
Grec 2013 Festival de Barcelona, Théâtre Georges-Leygues (col·laboració), Graner - Centre de creació (col·laboració)
Estrena:
Estrena
Sinopsi:

Del naixement a la mort. Durant tota l’existència vivim situacions que ens exalten o ens adormen, que ens fan tocar el cel amb la punta dels dits o ens fan caure en l’abisme... Però en tot aquest procés hi ha moments màgics que fan que l’ésser humà tingui la sensació de tastar per un moment l’eternitat, uns moments que són a la base d’aquesta proposta coreogràfica. L’ADN de l’ànima parla de les emocions que ens guien i que donen sentit a l’existència. Ho fa amb el llenguatge de la dansa i gràcies a un grup de vuit ballarins de hip-hop i flamenc. Els acompanyen sis músics amb arrels sonores diverses que creen l’atmosfera perfecta per transmetre tota mena d’emocions. Signen la proposta Mudit Grau, codirectora i cofundadora de Color Dansa, i Ramón Giménez, antic guitarra flamenca d’Ojos de Brujo, que es proposen demostrar-nos que el sentit de la vida és, simplement, sentir.

Encara no hi ha crítiques publicades