Loops

Teatre | Familiar

informació obraAutoria:
Ruth Garcia , Mireia Fernàndez, Kerstin von Porat
Direcció:
Ruth Garcia
Intèrprets:
Anna Farriol, Mireia Fernàndez
Composició musical:
Joan Soler
Escenografia:
Raül Vilasís, Berta Vidal
Vestuari:
Engruna Teatre
Il·luminació:
Xavi Salavert
Producció:
Engruna Teatre
Companyia:
Animamundi
Estrena:
Mostra Igualada 2016
Dramatúrgia:
Jaime Conde-Salazar
Sinopsi:

La Zig i la Zag busquen alguna cosa. Les mou la curiositat. Una porta un pes feixuc a l’ esquena, que la fa caminar lenta però constant. L'altra no porta res, llevat d’una capseta al cap, on hi emmagatzema tot allò que viu.
L’una és l'experiència, l’altra la inexperiència. L’una toca el violoncel, l’altra la flauta. L’una ja en torna, l’altra encara hi va. Donant voltes pel món, es trobaran. I aquest encontreles farà créixer: l’una es buidarà i l’altra s’omplirà. Un joc sobre el pas del temps, un cant a la vida i a la idea de la continuïtat.

A partir de 3 anys

Crítica: Loops

11/04/2016

Deliciós poema escènic

per Iolanda G. Madariaga

Tendre, dolç, poètic, subtil, pensat per a nens i nenes de qualsevol edat... Loops és un espectacle bonic i rodó, dissenyat amb molta cura en tots els seus aspectes i fins el mínim detall. Loops parla del pas del temps, de l’amistat, de les coses quotidianes i de la felicitat. No es tracta d’una història, encara que n’expliqui una o més; és més aviat un poema visual i sonor, un poema escènic. Anna Farriols Cruells i Mireia Fernández són les intèrprets: actrius, instrumentistes i manipuladores d’objectes que esdevenen titelles i de titelles que creixen i es transformen en altres personatges. Un violoncel i una flauta travessera constitueixen l’equipatge imprescindible per a un viatge per la vida. Encara que no està de més portar una manta, un boci de pa i una mica d’aigua. I el món gira, passen els dies i les nits, les estacions es succeeixen, el paisatge es transforma i la vida es viu. Hi ha coses importants com que algú et digui “vols venir?”, beure quan es té set, compartir una manta... aquests moments importants que podem guardar en una caixeta petita on tot hi cap, són a la fi el millor equipatge per a la vida. Loops és un espectacle que arriba al cor a força d’acaronar-nos els sentits fins a deixar-nos embadalits.