Ma solitud

informació obraDirecció:
Guillem Albà
Intèrprets:
Guillem Albà
Dramatúrgia:
Guillem Albà, Sergio Martínez, Joan Arqué
Vestuari:
Nidia Tusal
Composició musical:
Pep Pascual
Sinopsi:

Guillem Albà torna a les seves arrels amb un espectacle que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva

En un format íntim i a través de 25 minuts de viatge, Ma solitud ens dona la mà per un recorregut que va de la comèdia a la poètica a través dels titelles i la comicitat. Guillem Albà redueix el seu cosmos creatiu a l’essència del seu art i ens proposa una experiència teatral i col·lectiva de proximitat en què les mans són el punt de partida. Aquesta part del cos que ens connecta amb la comunitat i ens retorna a allò tangible. Un homenatge a les mans i a tot allò que han creat perquè no quedin oblidades entre tecles, pantalles i l’acumulació d’informació d’avui dia.

Crítica: Ma solitud

17/04/2023

si breu, dues vegades bo

per Josep Maria Viaplana

Vist el divendres, 31 de març de 2023 al Teatre de l'Aurora (golfes) a la Mostra d'Igualada.

Breu espectacle del Guillem Albà, que combina les tècniques del Clown i el teatre gestual amb els Titelles. El que possiblement resulti més 'innovador' d'aquest espectacle, a part del talent i la sensibilitat a mans plenes, és la seva durada: sent un espectacle a partir dels 8 anys (i sobretot a partir dels 10-11 i adults) que duri 25 minuts és tot un repte, ja que algú podria considerar-lo difícilment programable.

Molt bona posta en escena, senzilla, cuidant els detalls, amb una utilització molt reeixida de la banda sonora, ens explica, sense paraules, la relació que el Guillem (com qui diu, qualsevol) amb la música i amb el seu altre jo. Divertit i sensible a parts iguals.