Matx de pallassos

informació obra


Una oportunitat per comprovar la salut dels pallassos del país. Un matx amb el sa propòsit de fer passar una bona estona, tant al públic com a ells mateixos, la millor garantia d'una recomanable vetllada.

Direcció:
Jaume Mateu, Montserrat Trias
Autoria:
Jogando no Quintal
Traducció:
Jaume Mateu
Adaptació:
Jaume Mateu, Montserrat Trias
Intèrprets:
Jordi Martínez, Merche Ochoa, Alba Sarraute, Claret Clown , Lola González, Cristi Garbo, Pep Callau, Sabanni, Lluís Rodríguez, Pere Hosta, Tortell Poltrona
Músics:
Lluís Rodríguez
Vestuari:
Circ Crac
So:
Roc Mateu
Sinopsi:

En aquesta proposta de circ —molta atenció— els coneguts pallassos de l’escena catalana que tindreu davant dels ulls són tan importants com vosaltres mateixos. Perquè aquest, ja ho veureu, no és ben bé un espectacle convencional. Arbitrats per Pep Callau i amb Sabanni fent de línier i el músic Lluís Rodríguez afegint-hi emoció, els pallassos Jordi Martínez, Merche Ochoa, Alba Sarraute, Claret Clown, Lola González, Cristi Garbo, Pere Hosta i Tortell Poltrona competiran en enginy, rapidesa i agilitat mental amb una única finalitat, fer-vos riure i, de passada, aconseguir que els concediu la millor puntuació. Perquè les decisions del públic són fonamentals per a la bona marxa d’una proposta escènica que us assegura que, encara que els pallassos guanyin o perdin, vosaltres us fareu un fart de riure mentre els veieu improvisar i superar un seguit proves. Una idea original i divertidíssima de la companyia brasilera Jogando no Quintal que ja s’ha experimentat amb èxit en diverses ocasions, tant al Cabaret Coluche com al Festival Circ Circ, tots dos celebrats a la seu del Circ Cric, al Montseny.

Recomanat per a espectadors a partir de 12 anys.

Crítica: Matx de pallassos

13/07/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Toni Polo
Dos equips, un ring, un àrbitre, el públic i molta intel·ligència. Són els ingredients principals del Matx de pallassos que ha entusiasmat els espectadors de l’Espai Lliure i què, donada la seva esportivitat, el seu fair play, podria treure els colors a molts professionals i aficionats a altres disciplines en què s’enfronten dos equips... Un espectacle molt divertit, dinàmic, imaginatiu i intel·ligent que reivindica la professió de pallasso.