MiniGrec 2013: festa d'inauguració

informació obraSinopsi:

Tot de personatges singulars han vingut a Montjuïc per compartir amb els nens i nenes de Barcelona una tarda de festa. Si voleu conèixer els protagonistes de les propostes de teatre, música, dansa i titelles que formen part del MiniGrec, aquí en trobareu uns quants. Els veureu pujats dalt d’un escenari, on dos animadors introduiran un seguit de petites càpsules o fragments de diverses obres. Així, escoltareu cançons o veureu alguns dels números que formen part dels espectacles programats. 

A la festa trobareu també tot d’activitats creatives pensades per a infants d’entre 3 i 12 anys, entre elles un recorregut pel Teatre Grec durant el qual us explicaran secrets i anècdotes relacionades amb el món del teatre. Entre els activitats preparades per als nens i nenes, tindreu un espai on descobrireu els secrets del maquillatge, a més de jocs de tota mena i un Jardí de contes on us mostraran quina és la millor manera d’explicar una història.

Aprofiteu la festa per buscar els diferents senyals del MiniGrec, de tres colors diferents, escampats pels jardins. Feu-vos una fotografia amb cadascun dels senyals, pengeu-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #MINIGREC i podreu participar en un sorteig d’entrades per algun dels espectacles familiars del festival. Els guanyadors s’anunciaran a les 20.45 h des de l’escenari.

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Podeu reservar plaça per al recorregut pel Teatre Grec trucant al telèfon 93 432 43 69, de dilluns a divendres (de 10 a 14 h).

Per a espectadors a partir dels 3 anys.

Encara no hi ha crítiques publicades