Music on Cycles

informació obraMúsics:
Roger Ripoll (saxo tenor), Albert Clapés (trompeta), Gerard”Pakits” Brugués (guitarra elèctrica), Albert Clapés (trompeta), Ander Condon (baix elèctric), Zesar Martinez (veu i teclat), Jesús “Gato” Guirao (bateria)
Intèrprets:
Carlos Pou (conducció)
Sinopsi:

No és una etapa del Tour de France ni del Giro italià però també hi ha bicicletes i el bon ambient hi és present. És LaDinamo, una companyia d’allò més original formada per músics sobre rodes!
Al més pur estil de l’època daurada del ciclisme, aquest equip està format per un cantant, un guitarra, un baix, una secció de vents, bateria i, evidentment, un cotxe escombra per recollir els que es queden enrere.

LaDinamo ofereix un concert que es mou pels carrers i places de qualsevol ciutat o poble del món on la festa i la música hi seran assegurats!! Funky sobre rodes i versions de grans èxits de James Brown, Kool and the Gang o el conegudíssim "Get Lucky" de Daft Punk. Amb LaDinamo la música es mou i ens mou!

Crítica: Music on Cycles

04/10/2015

Música divertida ben equipada de so, ambient i vestuari

per Jordi Bordes

La colla de  La Dinamo garanteixen gresca pel carrer. És un bon rcurs per a contagiar l'alegria (amb el seu fukny imparable) mentre pedalen per carrerons i places. Com uns cargols de la discoteca ho poret tot a sobre: i poden tocar mentre pedalen. Les seves biucicletes fixades entre elles tenen, fins i tot, de bidó d'aigua per als múisics, cantants, esportistes i animadors en general. La festa la porten dins (els hi és igual si l'ambient que travessen és gèlid, ells segueixen esclafant notes amb la trompeta i cantant pels Kool & the gang).

El vestuari, amb culot i un mallot amb butxaques als ronyons, similars als del ciclistes professionals completa un quadre que, evidentment, només s''entén que circuli poer un carrer quan aquesta vila està de festa. La seva alegria és contagiosa. No necessiten res més: ni dramatúrgia, ni personatges, ni reflexió profunda. Ells són festa i l'expulsen per tots els seus porus de la pell.