Planeta Tumàcat

Teatre | Familiar

informació obraCompanyia:
Més Tumàcat
Direcció:
David Lain
Intèrprets:
Ricard Llatge i Frederic Bachs, actors i titellaires
Escenografia:
Ricard Llatge
Composició musical:
Àlex Nevado, Ramón Salmerón
Il·luminació:
Roc Laín
Vestuari:
El didal de la bruixa
Vídeo:
Shasta Daysi Produccions
Sinopsi:

Avui en Ramon no està sol a la parada de fruites i verdures, ha vingut el seu nebot Martí per ajudar-lo. En Ramon li explica la història d’una nena que volia ser astrònoma i estudiar les estrelles. Un dia descobreix un planeta vermell com un tomàquet, on hi viuen uns éssers amenaçats per un monstre que ha sortit de l’abocador. Viatja des de la fruiteria d’en Ramon fins al Planeta Tumàcat, un viatge al·lucinant per un univers imaginari. Una aventura sobre el reciclatge i sobre la importància de ser a la vida allò que un vol ser.

Espectacle de Teatre i Titelles recomanat a partir de 3 anys.

Crítica: Planeta Tumàcat

27/02/2014

Diversió i desplegament de disciplines, sempre escoltant el públic

per Jordi Bordes

Si hi ha alguna cosa que tenen clara els actors de la companyia Més Tumàcat és com atrapar la canalla i fer-la riure per les seves excentricitats i per presentar-los un viatge imaginatiu que es va desplegant. Com qui d'un tomàquet d'una botiga hi troba un món i sap explicar-lo: Tot i que cada cop tot hagi de ser més micro, en el món d'aquests actors (que els agrada jugar més que quan eren nen)s tot pren una desmesura impensable. Un bon exercici per despertar la curiositat cap a l'escena i que insinua valors per potenciar la consciència que és necessari cuidar el planeta. 

La companyia Més Tumàcat va arrencar al carrer fent espectacles d'animació. I és per això que duen la festa a les venes. I la saben contagiar. Ara tornen al Poliorama amb un espectacle que van presentar el novembre del 2010 amb prou èxit i que també han representat al Sant Andreu Teatre (SaT!)