Planeta Tumàcat

Teatre | Familiar

informació obraCompanyia:
Més Tumàcat
Direcció:
David Lain
Intèrprets:
Ricard Llatge i Frederic Bachs, actors i titellaires
Escenografia:
Ricard Llatge
Composició musical:
Àlex Nevado, Ramón Salmerón
Il·luminació:
Roc Laín
Vestuari:
El didal de la bruixa
Vídeo:
Shasta Daysi Produccions
Sinopsi:

Avui en Ramon no està sol a la parada de fruites i verdures, ha vingut el seu nebot Martí per ajudar-lo. En Ramon li explica la història d’una nena que volia ser astrònoma i estudiar les estrelles. Un dia descobreix un planeta vermell com un tomàquet, on hi viuen uns éssers amenaçats per un monstre que ha sortit de l’abocador. Viatja des de la fruiteria d’en Ramon fins al Planeta Tumàcat, un viatge al·lucinant per un univers imaginari. Una aventura sobre el reciclatge i sobre la importància de ser a la vida allò que un vol ser.

Espectacle de Teatre i Titelles recomanat a partir de 3 anys.

Crítica: Planeta Tumàcat

20/03/2014

SOMNI DES D¨UNA FRUITERIA AL MERCAT

per Ferran Baile

Un simpàtic espectacle amb actors, titelles i objectes i projeccions. Un nen mentre intenta ajudar al seu tiet a la parade de fruites del Mercat, deixa volar la imaginació i la seva il.lusió de ser pallasso. Un viatge fantàstic al planeta Tumàcat, amb projeccions astrològiques, i un cant al reciclatge.

La recepta en la que s´han guiat per confeccionar aquest espectacle i que donen a conèixer a la seva pàgina web ha estat la següent : Un tomaquet gran com un planeta, quatre capses de somnis ben madurs, un quart d´astronomia fresca, tres kilograms d´imaginació per fer suc, dos saquets de sorpreses saldes, un cistellet de contes, un cubell groc pel plàstic, cinc litres d´estrelles sense gas, deu kilograms de monstre variat i pastilles de titelles per fer sopa.

El Planeta Tumàcat és el seu primer espectacle de sala, pel que s´han assessorat amb la manipulació dels titelles amb l´experta titellaire Marga Carbonell (Trastam-La Canica) i dirigit pel mestre titellaire David Laín (L´Estenedor). Dins la funció hi fan un homenatge al compositor-cantant Pep Lòpez fent sonar la seva bella cançó Sota un llençol d´estels.  

La compañía Més Tumàcat, va néixer de la mà d´en Ricard Llatge i en Frederic Bachs el 2002 i s´han especialitzat en el camp de l´animació al carrer, gènere en el que funcionen molt bé i ja porten més de 800 representacions arreu amb els seus espectacles Flash i La Festa dels Tumàcat i les Animacions a Mida.

Per saber-ne més : www.mestumacat.cat