Reggae per xics

informació obraSinopsi:

Pugeu al Calypso, el vaixell que ens conduirà en aquesta travessia musical i que rep el seu nom en homenatge al conegut oceanògraf Jacques-Yves Cousteau. No, no és a l’únic navegant al qual ret homenatge a Quadern de Bitàcola, el seu últim disc, el projecte musical Reggae per Xics. Veniu al concert del Grec, un dels dos que, amb el de la banda Xiula, integren enguany la programació del Grec en Família, i podreu reviure l’imaginari oceànic de l’escriptor Jules Verne, el capità Nemo i el seu submarí Nautilus i del dibuixant de còmics Hergé, pare de Tintín i el capità Haddock, tots ells bons coneixedors de la infinita riquesa que guarden els oceans. Ho fareu gràcies a la música, una característica adaptació del repertori tradicional als ritmes jamaicans, el ritme, l’humor i aquesta pedagogia que tan bé saben aplicar els Reggae per Xics.

Dotze cançons, vuit de les quals originals, formen Quadern de Bitàcola, un disc (cinquè del projecte i el primer en tres anys) que inclou també una adaptació d’un tema del Projecte Càntut. Tot, a càrrec d’una banda de Sant Feliu de Llobregat formada per nou músics, energia pura, que interpreten els seus temes en un escenari especialment dissenyat per a ells i amb un embolcall de so i llum d’alta volada. A ritme de reggae, viureu aventures extraordinàries, descobrireu els animals i plantes que habiten els oceans i veureu què passa quan una societat com la nostra es dedica a omplir el mar amb els residus que genera.

Reggae, emoció i missatge, en un concert per a nens i nenes en el qual els pares, mares i acompanyants s’ho passaran la mar de bé.

Encara no hi ha crítiques publicades