Rise. cia Wonderground

informació obraSinopsi:

El duet Wonderground, amb el seu característic equilibri entre poesia, detall i cruesa del moviment, crea una dansa on utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació.

Quan es troben, comparteixen. I ho fan de mil maneres. Però és des del que és simple, peculiar i personal, que transformen el que són i s’aboquen a l'essència de les vides. Les preguntes inflamen la possibilitat de canvis i l'espai urbà pot travessar les formes rectangulars i esdevenir metafòric, transversal, catàrtic o poètic. Trobar-te, trobar-nos, sigui allà on sigui, esdevé un ritual de deixar-se veure. RISE és una dansa que utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació.

Wonderground és una companyia d’arts vives formada per la ballarina catalana Roser Tutusaus i el ballarí israelià Tom Weksler, amb seu a Barcelona però amb projecció internacional. Wonderground té un enfocament artístic multidisciplinari que s’inspira i barreja la dansa amb filosofia, acrobàcia, literatura, arquitectura, vídeo o arts marcials. Els espectacles de la companyia es caracteritzen per un equilibri entre poesia, detall i la cruesa del moviment.

La funció al Centre Cultural La Bòbila de l’Hospitalet es farà a la plaça de la Bòbila amb entrada lliure i mesures anticovid.

La funció del Centre Cívic Guinardó de Barcelona és gratuïta amb reserva prèvia.

Encara no hi ha crítiques publicades