Rock Cirk

informació obraSinopsi:

Quan decau l’ànim…, quan ens inunda l’apatia…, quan ens castiga la vida…; el circ i el rock és la solució.

Rock Cirk ens presenta un espectacle circense preparat amb puntejos de guitarra elèctrica, redobles de bateria estrambòtics, vols desmanegats, equilibris esperpèntics i cabelleres a l’aire que es desenvolupa en una peculiar estructura aèria autònoma. Un llampant quadre de personatges rockers capaços de seduir qualsevol públic, una barreja dinàmica, fresca i divertida entre les tècniques de circ i el rock més pur, clàssic i divertit, on es cola un peculiar home tirachinas que serà disparat davant de la mirada atenta del respectable.

Un espectacle que es desenvolupa amb un llenguatge corporal, expressiu i musical, ple d’humor, on la sorpresa i el risc no ens deixaran treure l’atenció.

Crítica: Rock Cirk

15/05/2021

A la seva bola, i més enllà

per Jordi Bordes

És cert que, els de Rolabola, no enganyen des del títol. perquè avantposen el rock al circ en el seu cartell. La veritat, però és que els Rolabola s'han passat de frenada amb aquest espectacle:iacaben fent un concert divertit de versions de clàssics del rock amb els atistes caracteritzats de Tina Turner (bateria i equilbri amb bola de vidre). de Freddie Mercury (portador al mà a mà i un excel·lent número de trapezi i contorsionisme); del guitarrista d'AC/DC, Angus Young, (verticals, malabarisme de boles) i d'un mosso de pista clown que, al final, el converteixen en l'home del Tirachinas, amenaçant-lo de fer-lo volar com si fos l'home bala.

Rolabola prioritza, en molt, l'entreteniment i la diversió, fent ue el púbic es bellugui a la cadira amb els hits del rock internacional i també espanyol. L'adaptació musical és notable, fins al punt d'ncluore un fragment de català al Bienvenidos de Miguel Ríos. És una llàstima que els númers de circ no s'integrin de manera coherent en aquesta mena de concert. Sí que hi ha una connexió evident amb el públic gràcies a l'empatia dels intèrprets.