Salsa!

informació obraDirecció:
Fanny Giraud
Intèrprets:
Marina Montserrat Bosch, Ferriol Barbena Matas
Composició musical:
Pol Caturla
Escenografia:
Benet Jofre, Aryenta
Vestuari:
Coser y cantar
Sinopsi:

Un duo d’acrobàcia aèria i clown a ritme de Salsa? Sí. La parella salsera més divertida vola pels aires. Marbelys és cuqueta, estupenda, “azúcar”; Ricardo, viril, atractiu i “sabrosón”. Arriba la parella de ritmes calents que no ens deixarà de sorprendre. Es pensen que són els reis del mambo, però potser encara no estan tan preparats per sortir a la pista!

Espectacle per a tots els públics. Espectacle gratuït.

Crítica: Salsa!

26/04/2014

Una part d'acrobàcia de mèrit i tres quarts parts restants d'humor irregular

per Jordi Bordes

És evident que uns acròbates no poden estar una hora fent cabrioles penjats cap per avall. Perquè el desgast físic és impossible d'aguantar i perquè tampoc hi ha tants exercicis variats per poder atrapar l'espectador sense repetir-se. Per això, és molt convenient crear una mínima dramatúrgia que permeti transformar l'exercici en un petit espectacle. El punt de partida de Volaquivol és graciós: una parella d'acròbates amants de la salsa s'exhibeixen al carrer,amb ganes d'agradar. Però la limitació de repartiment converteix la trobada i els desencontres en quasi l'únic punt dramatúrgic. I, com els xiclets, de tant mastegar, acabar perdent el gust. 

Cal reforçar la trama entre aquests dos personatges i buscar, potser connexions amb el públic (com ara buscar més accions com el joc de connectar el cable que va mig tapat entre les cames dels espectadors) i incorporar alguna opció acrobàtica diferent. Res a dir quan el treball es realitza dalt de l'aparell, amb continus salts d'acrobàcia i desmostrant el domini de la disciplina.