Scrakeja't 2.0

informació obraSinopsi:

Si participes en una batalla, segur que la voldràs guanyar... Si vols demostrar que ets el millor, ho donaràs tot a sobre de l’escenari... I si ets un scRakejador, sempre hauràs de ser el campió...

Ja esteu preparats? Perquè avui celebrem la Final Four de l’scRakejat... I quatre lluitadors estan disposats a deixar-se la pell en aquesta competició amb la qual volen demostrar que són qui millor se sap moure, qui millor sap ballar i scRakejar... Quatre contendents, Marraquito Díaz, Lula Kolonova, Sergei Livinsgtone i Te Liu, quatre superherois del moviment, quatre déus de la dansa, faran el possible i l’impossible per demostrar que ningú sap moure’s millor; i per aconseguir-ho faran servir les armes del hip-hop i de les danses urbanes, les que ens recorden un Orient més o menys llunyà, un Mèxic de corridos o una Rússia de cosacs, totes cosides i recosides per la saviesa de la dansa contemporània.

ScRakeja’t 2.0 és un espectacle que data del 2007 i que ara recuperen els seus creadors, Olga Cobos i Peter Mika, per celebrar el 20è aniversari d’aquesta companyia que té la seva residència a Palamós. Aquest espectacle, que va estar girant fins al 2013 i que va tornar a ser presentat a finals de l’any passat al festival HOP, al Mercat de les Flors, està recomanat per a públic a partir dels 8 anys i és una manera immillorable d’apropar adolescents i joves a la dansa contemporània.

Encara no hi ha crítiques publicades