Sessió doble: ‘Hito’, d’Akira Yoshida i Chey Jurado + ‘Afrikan Party’, d’Oulouy

informació obraSinopsi:

Hito, d’Akira Yoshida i Chey Jurado: en la recerca d’allò simple és on es troba allò complex. Hito mostra la mera existència de dos amics buscant quelcom tan simple com el fet de viure i com aquest viure els nodreix de proximitat i suport i alhora els allunya. Bevent de la cultura Hip Hop, la dansa contemporània i la teatralitat, Chey Jurado i Akira Yoshida sincronitzen els seus moviments en escena per a recórrer camins, perdent-se i trobant noves direccions a l’horitzó.

Afrikan Partyuna creació d’Oulouy interpretat per Supa Rich Kids. Una narració de la història d’un nen nascut el 2090 als Estats Units d’Afrika, un viatge pels milers de tradicions, rituals i cultures que el connecten al passat, present i futur. Un recorregut per cada fita vital, a través de la dansa, la música i la moda. Una oda a la vida, una declaració del que podem assolir quan estem en unió. Una finestra a un camp infinit de possibilitats per a les noves generacions. Aquesta proposta és una col·laboració entre Africa Moment i el HOP Festival.

Oulouy és un dels artistes clau al panorama internacional actual de danses urbanes. Nascut a Costa d’Ivori i establert a Barcelona durant les darreres dècades, Oulouy compagina la seva faceta de ballarí, coreògraf i director artístic, amb la seva activitat educativa, impartint masterclasses per tot el món. El 2022, Oulouy rep una nominació als XXIV Premis de la Crítica Catalana d’Arts Escèniques i una altra pels Premis Dansacat a la categoria de millor ballarí de l’any. Fundador i comissari del Festival Internacional OYOFE dedicat a les danses urbanes.

Encara no hi ha crítiques publicades