Slava's SnowShow

Familiar | Circ

informació obraCompanyia:
Circ Slava, Cie Carabosse
Direcció:
Viktor Kramer, Cie Carabosse
Intèrprets:
Leg Bernov, Charles Jeff Johnson, Tatiana Karamysheva, Dmitry Khamzin, Oleg Lugovskoy, Fyodor Makarov, Derek Scott, Nikolai Terentiev, Grisel Vega Morales, Aelita Vest, Bradford West, Artem Zhimolokhov
Escenografia:
Viktor Plotnikov , Slava Polunin, Viktor Plotnikov , Slava Polunin
Vestuari:
Slava Polunin
So:
Roman Dubinnikov , Slava Polunin
Sinopsi:

Circ poètic enmig d’un paisatge de glaç. Uns quants pallassos es mouen per un paisatge lunar que esclatarà multicolor. Aquest xou de neu amb sorprenents recursos visuals balla entre la realitat i el somni. I és que l’univers del clown Slava Polunin ve avalat pel seu treball al Cirque du Soleil i més de quinze anys de triomf de la gira del "SnowShow". Amb aquesta proposta torna a Temporada Alta 2015 l’espectacle de pallassos més recordat del festival (entrades exhaurides el 2009), un èxit rotund que ja han vist més de tres milions d’espectadors a tot el món. Experiència commovedora per viure en família.

Crítica: Slava's SnowShow

21/10/2015

Un mag de grans efectes, un pallasso que toca totes les emocions

per Jordi Bordes

Ple absolut al Municipal de Girona. "Slava's Snowshow" no decep a ningú. I té molt de mèrit. Perquè l'espectacle de pallassos s'allunya molt dels números típics, dels personatges habituals i, en canvi, respira aquella sensibilitat que els artistes del circ saben anar modelant, dia a dia, funció a funció. Com si d'una ombra gegant que projecta sobre la platea, Slava magnetitza amb accions de grans espectacularitat, com un mag de grans efectes i alhora sap emocionar i divertir (és clar) amb l'humor d'a prop. De fet, compta amb una regiment de companys (una família Dalton particular) de diferents alçades i que coneixen la mesura de la pausa per generar espectativa a l'espectador. Són juganers, gamberros, tràgics, còmics, beneits, beneïts i saben mantenir un estrany equilibri amb la potència d'Slava, el del "pijama" groc. Una gran oportunitat que no es pot desaprofitar.