Sopa de Cabra. 30 anys

informació obraSinopsi:

Ben Endins, l’emblemàtic disc en directe, enregistrat a la sala Zeleste (actual Razzmatazz) i que contenia els grans èxits de la primera etapa dels Sopa, celebra trenta anys. Qui hauria dit als Sopa de Cabra que aquell disc els canviaria la vida. L’èxit d’aquell disc va ser aclaparador i els va catapultar com la banda del moment d’una emergent escena que utilitzava el català en les seves cançons de manera desacomplexada.

Era una generació que se sentia identificada amb els valors que transmetien els Sopa de Cabra. Qui no tenia el Ben Endins en casset o en CD o en vinil o no l’havia gravat d’un amic no estava a la moda, s’estava perdent alguna cosa i no formava part de la tribu.

Tres decennis més tard el Ben Endins ha esdevingut el disc més venut de la història del rock català, amb més de 300.000 unitats venudes. Un retrat d’una generació. Un disc on trobem els primers grans èxits dels de Girona com ara Si et quedes amb miEl boig de la ciutatlEmpordàMai trobaràs o la gamberra El sexo (que me hace feliz).

Sopa de Cabra vol recuperar aquell moment amb una gira commemorativa en la qual repassaran en el seu nou directe gran part d’aquest disc, i en la qual no faltaran tampoc els grans èxits que els han dut a ser considerats com una de les més grans bandes del país de tots els temps.

Encara no hi ha crítiques publicades