Soy lo que estás buscando

informació obraAutoria:
Laura Freijo
Direcció:
Laura Freijo
Intèrprets:
Laura Freijo
Sinopsi:

"Un recital gamberro pero sensible, tosco pero re-sentío, irónico pero en serio, cómplice pero con tod@s, despegao pero comprometido, poético aunque dicho, narrado pero apoemado, musical aunque unplugged, con mucho amor pero sin apegos... Un reducto de microlibertad para decir lo que sale del alma, el corazón, las vísceras y otras rajas ignotas del ser. En definitiva, un recorrido polipoético personal que también podría formar parte de tu propia historia." (Laura Freijo)

Crítica: Soy lo que estás buscando

05/02/2014

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Ferran Baile

UN STRIP TEASE INTELECTUAL-HUMORISTIC

Prorrogat dues setmanes més l´original bis a bis amb una de les personalitats escènic-pensadores més interessants entre els nous dramaturgs. Dramaturga-periodista-malabarista de las paraules-pensapoadora, Laura Feijo ofereix a Soy lo que estas buscando, una lectura-actuada, en català i castellà, en la que fa un interessant strip-tease emocional sobre l´amor, sobre la passió, sobre la necessitat de ser estimat-da, de compartir..

Laura es despulla interiorment de forma valenta i sincera, recorrin a l´humor i l´ironia com bàlsam de les ferides, com a company moderador de les dubtes..

Un recital que defineix com a “gamberro pero sensible, tosco pero re-sentío, irónico pero en serio, complice pero con todos, despegado pero comprometido, narrado pero apoemado. Un reducto de micro-libertad para decir lo que sale del alma, el corazón, las visceras y otras rajas ignotas del ser”.  

Laura Freijo es força coneguda en el circuit alternatiu, on actua i ha actuat  repetidament a diverses sales, amb espectacles com Massa tard per ser pesimista (estrenat a la Nau Ivanow, 2013), El rap de Lady M (finalista del premi Unnim, estrenat al Teatre Tantarantana, 2011), La candidata (estrenat a La Cuina de la Bonnemaison i representat també al Parlament de Catalunya, 2007-08), Les cares B (recital unplugged)...

També ha escrit diverses peces dramàtiques per a programes de ràdio i es part important del Projecte Vaca (arts escèniques en femení, nascut el 1998), al que es va incorporar el 2000, i on ha estrenat entre d´altres: Geminianas (co-escrita amb la dramaturga Eva Hibernia) i Com peix a la gàbia (co-escrita i dirigida amb la dramaturga-actriu Susanna Barranco).

Ofereix tallers de dramatúrgia Ficcionado a La BiblioMusiCineteca i té una pàgina web, més que recomanable de consultar i mot explicativa de la personalitat d´aquesta interessant poli-creadora. http://laurafreijo.com

Cincómonos és una sala alternativa, pionera. Fa 15 años que els artistes argentins Jorge Salinas y Lucia Jurjo, varen obrir aquest Espai d´Art i ara també Laboratori Experimental de Teatre i Escola, en ple Eixample, darrera l´Universitat Central. Amb l´ajut dels seus fills, Pablo i Christian, que s´han incorporat al projecte, ofereixen un ric ventall de petits espectacles alternatius, que varien cada dia  (especial atenció a El acompañamiento, un intens drama sobre la tortura; Mi madre, mi psiconalista y yo; Ellas, él y la manzana de la felicidad; Contracontes; Veronica...). www.cincomonos.org